Simrishamns kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Grundlärare matematik/NO

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Korsavadsskolan är ett högstadium med stora möjligheter. Skolan ligger i en fin miljö med närhet till natur. Höstterminen 2018 kommer vi att bli tre hemvister med åldershomogena grupper. Varje hemvist kommer innefatta sex klasser. Totalt har skolan ca 470 elever.

Vi låter mottot barn och unga hörs och syns i Simrishamns kommun genomsyra verksamheten. Skolan arbetar med goda relationer mellan vuxna, elever och vårdnadshavare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa den bästa skolan för alla elever. Ditt uppdrag är pedagogiskt arbete och mentorskap med elever på högstadiet.

Arbetet på skolan sker i ett arbetslag, vilket ger en bra pedagogisk grogrund för våra elever. Som lärare i matematik och naturorienterande ämnen har du flera kolleger att samarbeta med för att hitta vägar till den bästa undervisningen. Du kommer att ingå i Ifous program för programmering under tre år.

Korsavadsskolan är en 1-1 skola. Det är viktigt att du är van vid att använda dator som pedagogiskt hjälpmedel och administrativt stöd och är bekväm med olika IT-baserade hjälpmedel i undervisningen. Vi använder bland annat Googles alla verktyg dagligen i vårt arbete och Gleerups digitala läromedel. Vi delar gärna våra kunskaper och erfarenheter med varandra och visar varandra goda exempel i verksamheten.

Kvalifikationer

Du ska vara en legitimerad lärare i MA/NO för högstadiet (enligt 2 kap. 16§ kollagen /2010:800).

Du ska ha visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Du har erfarenhet av att arbeta med fokus på måluppfyllelse genom uppföljning och analys. Du arbetar formativt. Du undervisar utifrån er vetenskapligt förhållningssätt och utvecklar din undervisning med stöd i aktuell forskning.
På Korsavadsskolan har vi alltid elevernas bästa i fokus och har höga förväntningar på elevernas kunskapsutveckling. Vi har förmågan att skapa trygghet och goda relationer med elever och vårdnadshavare. Dessa krav ställer vi även på dig som söker tjänsten.
Du har stor digital kompetens som innebär att det är naturligt att använda datorn som arbetsredskap och pedagogiskt hjälpmedel.

Vi erbjuder dig:
-En fungerande verksamhet med goda resultat
-Studiemotiverande elever och ett stimulerande klimat
-Välutrustade lokaler och en fin miljö
-Egen Chromebook
-Friskvårdbidrag
-Friskvård på kompetensdagar
-Kompetensutveckling
-Kunniga och trevliga kolleger

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde 2018-08-14 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker fortlöpande och anställning kan ske före sista ansökningsdatum.

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-15

Referensnummer: A791261 - 2018

Ansök här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Pia Svensson
Rektor
0414-81 95 87
pia.svensson@simrishamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås över kommunens växel
0414-81 90 00
 

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Läs mer:  Korsavadsskolans hemsida

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb