Simrishamns kommun

« Tillbaka

Lediga jobb

Servicevägledare

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Kommunens verksamhet ska präglas av medborgarfokus, stark servicekänsla och gott bemötande. Alla som söker kontakt med kommunen ska få snabb respons. I april 2017 startade Kontakt Simrishamn. Våra ambitioner är höga. Kontakt Simrishamn ska göra det lättare att vara medborgare, förening, näringsidkare eller kund i vår kommun. Nu söker vi dig som vill vara med och forma verksamheten från början.

Arbetsuppgifter

Som servicevägledare fungerar du som en väg in till kommunens samtliga verksamheter. Du tar emot och besvarar frågor, synpunkter och felanmälningar från invånare, företagare, besökare och kunder till kommunen. Kontakterna sker genom telefon, e-post och personliga besök. Du kommer också att handlägga avgifter inom äldreomsorgen, faderskapserkännande samt dödsboanmälningar. Du blir en av totalt fem servicevägledare. I gruppen finns också en samordnare. Kontakt Simrishamn lyder under Kommunledningskontorets kansliavdelning.

Arbetet är omväxlande och tempot stundtals högt. Ärendena spänner över ett brett spektra inom alla kommunens ansvarsområden. Du bör vara strukturerad och kunna möta alla slags människor på ett positivt och professionellt sätt.

Arbetsuppgifterna förutsätter dels ett nära samarbete med kollegorna inom arbetsgruppen, dels ett nära samarbete med medarbetare inom kommunens samtliga ansvarsområden. Kontakt Simrishamn är en ny verksamhet vilket innebär att du som ska arbeta hos oss bör trivas i en verksamhet som förändras och du förväntas vara delaktig och bidra i utvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är skicklig på att ge god service och alltid sätter våra invånare i fokus. Då du kommer att vara ett av kommunens ansikte utåt, är det viktigt att du är en god och tydlig kommunikatör samt att du visar omdöme i ditt professionella agerande.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra, du är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt vis. Du har en positiv inställning till ditt arbete och kan strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter för att vara så effektiv som möjligt.

Då Kontakt Simrishamn är en ny verksamhet, är det viktigt att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du ska tycka om att arbeta på en arbetsplats där det löpande sker förbättrings- och förändringsarbete och förblir motiverad även om du stöter på hinder.

Du uttrycker dig väl i svenska språket i tal såväl som skrift. Talar du dessutom ett övrigt språk är detta ett plus. Du ska även vara en van datoranvändare och van vid att söka information via webben och att hantera olika verksamhetssystem.

Du har gymnasie- och någon eftergymnasialutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har några års arbetserfarenhet. Du har erfarenhet av att möta människor ur ett serviceperspektiv. Erfarenhet från kontaktcenter eller kundtjänstverksamhet är meriterande.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-07-20

Referensnummer: A701065 - 2017

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Petter Kjellén
samordnare
0414-819113
petter.kjellen@simrishamn.se
Anna Jakobsson
Projektledare
0414-819157
anna.jakobsson@simrishamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås över kommunens växel
0414-81 90 00
 

Övrigt

Servicetest kan komma att ingå i rekryteringsprocessen. Vi tillämpar löpande rekrytering. Vi tillämpar provanställning.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Lediga jobb