« Tillbaka

Lediga jobb

Socialsekreterare till mottagningsenheten

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Vi behöver förstärkning i vår mottagningsenhet och hoppas du kan vara den rätta personen för detta!

Arbetsuppgifter

I mottagningsenheten är du del i en arbetsgrupp bestående av totalt fem socialsekreterare, som hanterar de ansökningar och anmälningar som kommer in till oss. Det handlar om såväl barn och unga som vuxna. Du gör bedömningar om det finns anledning att öppna utredningar eller inte och ger råd och stöd via telefon.

Medarbetare med kortare yrkeserfarenhet än tre år kommer att kunna erbjudas ett introduktionsprogram. Som anställd i Falköpings kommun får du ett träningsbidrag. Du har också fri tillgång till kommunens eget gym.

Kvalifikationer

Socionomexamen, B-körkort samt gärna erfarenhet av arbete med myndighetsutövning. Då du kommer arbeta med barn kräver vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-14

Referensnummer: SOC 96-5217

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Anita Svensson
Enhetschef
0515-88 53 68

Facklig företrädare

Anna Ahlin
SSR
0515-88 53 20 (rec)
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb