« Tillbaka

Lediga jobb

Leg förskollärare, förskolan Skytten

Om arbetsplatsen

Förskolan Skytten är en mångkulturell förskola där vi möter barn från många olika länder. Vi är just nu i en spännande fas där vi utvecklar våra lärmiljöer och vårt pedagogiska innehåll. Pedagogerna har kontinuerlig handledning av pedagogista och reflektionsstunderna är en viktig del i vår verksamhet. Vi har också handledning av vårt barnhälsoteam som består av två specialpedagoger.

På Skytten arbetar vi med att ta till vara på barnens nyfikenhet och arbetar utifrån processer där barnens tankar ligger till grund för det fortsatta innehållet. Som personal på förskolan Skytten får du en egen Ipad som dokumentations och arbetsverktyg, fria pedagogiska måltider samt ett skalställ för utevistelse. Du får tillgång till friskvårdsbidrag. Skytten är en del av den nya skolomorganisationen vilket innebär att förskolan kommer att byta lokaler framöver.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Förskolan Skytten

Tillsammans med dina kollegor utveckla förskolan enligt läroplanens mål och intentioner.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Leg. förskollärare eller annan utbildning eller erfarenhet som är likvärdig.

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-02-05

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-05

Referensnummer: BU 282-5117

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Cathrine Croona
Förskolechef
0515-88 61 25

Facklig företrädare

Eva-Lott Lundin
Lärarförbundet
0515-88 61 58
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Barn- och utbildningsförvaltningen

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb