« Tillbaka

Lediga jobb

Grundskollärare 1-6, ÅS

Om arbetsplatsen

Åsarpsskolan är en F-6-skola med ca 115 elever. I skolans lokaler finns också en förskoleavdelning.

Skolan är trivsamt belägen i utkanten av Åsarp och har en stor skolgård och nära till skolskogen. Personalen är uppdelad i två arbetslag, F-3 samt 4-6.

Stor vikt läggs vid elevernas läs- och skrivutveckling. Pågående projekt på skolan är Att skriva sig till läsning samt att lärarna under kommande läsår ska deltaga i Läslyftet.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Åsarpsskolan

Planera, genomföra och utvärdera undervisning inom matematik, NO, idrott, SvA, musik och engelska. Mentorsskap i klass ingår. OBS: dessa arbetsuppgifter ska fördelas på två tjänster.

Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö

Kvalifikationer

Grundskollärarutbildning och legitimation.

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Flexibel, Samarbetsförmåga

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-15

Ansökan

Ansök senast: 2016-05-01

Referensnummer: BU 79-1516

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Susanne Ekstrand
Rektor
0515-88 59 25

Facklig företrädare

Ann-Marie Ahl
Lärarförbundet
0515-88 59 75
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Åsarpsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb