« Tillbaka

Lediga jobb

Kurator, Kyrkerörsskolan

Om arbetsplatsen

Kyrkerörsskolan, som är belägen mitt i Falköping intill Planteringsförbundets park, är en 6-9-skola med cirka 390 elever. Pedagogerna är organiserade i fyra arbetslag och i olika ämneskollegium. Pedagogerna har också ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam. På skolan finns en förberedelsegrupp för nyanlända, grundsärskola samt en särskild undervisningsgrupp med elever inom AST.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Kyrkerörsskolan

I din roll som kurator på Kyrkerörsskolan arbetar du enskilt och i team med ett uppsökande, förebyggande och främjande elevhälsoarbete.

Du ingår i skolans elevhälsoteam som utöver kurator, består av två rektorer, två specialpedagoger, elevhälsokonsulent och skolsköterska. Skolan har också tillgång till skolpsykolog via Specialpedagogiskt Centrum (SPC).

Kvalifikationer

Socionom eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Självständig, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-14

Referensnummer: BU 287-5217

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Claes Hagman
Rektor
0515-88 54 82 / 0704-56 26 62

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Kyrkerörsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb