« Tillbaka

Lediga jobb

Specialpedagog eller Speciallärare, Ållebergsgymnasiet

Om arbetsplatsen

Elevens framtid – vårt uppdrag!
Nu finns lediga tjänster på en av Sveriges bästa arbetsplatser! Ållebergsgymnasiet i Falköping arbetar med Kunskap, Trivsel och Kvalitet. Nu behöver vi bland annat en Specialpedagog till Introduktionsprogrammen. Missa inte chansen att bli en stolt Ållebergare!

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Ållebergsgymnasiet

Tillsammans med rektor, pedagoger och övrig elevhälsa arbetar du främjande, förebyggande och åtgärdande kring elevers studieresultat.

Du handleder pedagoger i pedagogiska frågor och du ansvarar för utredningar och åtgärder kring elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Utbildad specialpedagog, speciallärare eller annan adekvat utbildning.

Erfarenhet från arbete inom gymnasieskola och introduktionsprogram är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Självständig, Stabil, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Snarast

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-07

Referensnummer: BU 281-5017

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Staffan Wiljergårdh
Rektor
0515-88 60 02/ 0703-11 24 73

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Rekryteringssamtal sker löpande under ansökningsperioden.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Ållebergsgymnasiet

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb