« Tillbaka

Lediga jobb

Skolpsykolog, SPC

Om arbetsplatsen

Inom Specialpedagogiskt Centrum finns ett antal specialkompetenser som stöder skolorna elevhälsoarbete. I centrat finns ytterligare två skolpsykologer samt logopeder, specialpedagoger, ett skolteam m fl. Tillsammans finns goda förutsättningar för en tvärprofessionellt gemensam kompetens.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Specialpedagogiskt Centrum

Arbete som skolpsykolog med handledning, utredningar etc. Du är en av flera i ett tvärprofessionellt team som stöder skolornas elevhälsoarbete. Vi önskar utveckla ett än mer förebyggande arbete tillsammans med skolorna och övriga specialistfunktioner.

Kvalifikationer

Leg. psykolog, gärna med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständighet, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Snarast eller senast 2016-08-15

Ansökan

Ansök senast: 2016-05-04

Referensnummer: BU 71-1516

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Agne Arnesson
Rektor SPC
0705-42 79 89

Facklig företrädare

Carina Hultman
Sveriges Psykologförbund
0515-88 54 66
0705-35 54 66
 

Övrigt

Körkort erfordras.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Specialpedagogiskt Centrum

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb