« Tillbaka

Lediga jobb

Socialsekreterare, inriktning funktionshinder och LSS

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

En av våra socialsekreterare ska under året gå i pension och vi söker nu hennes ersättare. Du kommer tillsammans med ytterligare tre socialsekreterare ansvara för handläggning av insatser till personer med funktionshinder, både barn och vuxna. Arbetsgruppen är stabil och består idag av medarbetare med lång erfarenhet av handläggning inom området.

Du kommer organisatoriskt att tillhöra enheten LSS/vuxen. Enheten består av socialsekreterare med ansvar inom områdena missbruk, socialpsykiatri och funktionshinder(LSS) samt våld i nära relationer. Enheten består totalt av 13 medarbetare samt en enhetschef.

På vår enhet finns en närvarande och stödjande arbetsledning i form av en enhetschef och en 1:e socialsekreterare. Metodhandledning sker enskilt och i grupp och anpassas efter varje medarbetare. Som socialsekreterare har du också tillgång till extern handledning.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter myndighetsutövning enligt LSS och SOL. Det innebär att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser. Vid behov initierar och samordnar du insatser där behov av insatser kan komma från andra huvudmän.

Kvalifikationer

Socionomexamen eller sociala omsorgsprogrammet alt. annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete som socialsekreterare för målgruppen är en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B Körkort för manuell växellåda.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-14

Referensnummer: SOC 91-5117

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Maria Johansson
Enhetschef
0515-88 53 14

Facklig företrädare

Anna Ahlin
SSR
0515-88 53 20 (rec)
Ingela Arvidsson
Vision
0515-88 53 20 (rec)
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb