« Tillbaka

Lediga jobb

Rektor, VA

Om arbetsplatsen

Vartofta ligger en dryg mil utanför Falköping och har ca 550 invånare. Till enheten Vartofta tillhör skolan i Åsle och Yllestad. Vartofta samhälle plus landsbygden runt om utgör Vartofta skolans upptagningsområde. Till de senare åren tillkommer även elever från Yllestad och Åsle.

Pedagoger arbetar i arbetslag med elevperspektivet 6-16 år. Skolan har en hälsoprofil. Vartoftaskolans fritidshem är integrerat i skolans lokaler.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Enhet Vartofta

Falköpings kommun eftersträvar att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi arbetar kontinuerligt med arbetsmiljön och kommer ännu mer arbeta med innehålls- och kvalitetsfrågor i skolan. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet utveckling och respekt.

Som rektor har du ledningsansvar för verksamheten, ekonomi och personal. Du leder och samordnar den dagliga verksamheten och är en tydlig ledare i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du arbetar i ett team med förskolechefen i Vartofta, Åsle och Yllestad.

Kvalifikationer

Du har en relevant högskoleexamen och önskemål är att du har påbörjat eller avslutat den statliga rektorsutbildningen.

Du ska vara drivande i utvecklingsarbete med fokus på elevernas lärande och kunskapsutveckling!

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständighet, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-01
eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2016-04-27

Referensnummer: BU 72-1516

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Yvonne Hagle
Verksamhetschef grundskola
0515-88 56 20

Facklig företrädare

Pär Nilsson
Skolledarförbundet
0515-88 54 20/0703-38 51 50
Ylva Holmén
Lärarförbundets skolledare
0515-88 57 40/0732-70 32 11
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Vartoftaskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb