« Tillbaka

Lediga jobb

Förskollärare, Floby

Om arbetsplatsen

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 600 invånare. Här lever vi Det Goda Livet och är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Enhet Flobys förskolor

Vi söker 1-2 förskollärare till vår enhet.
Som förskollärare på Enhet Floby är du nyfiken och flexibel, och ser möjligheter i ditt uppdrag som pedagog. Du vill vara med och driva förskolan framåt och har god kännedom om läroplanen. Du vill tillsammans med oss utveckla ett utforskande arbetssätt och ser den pedagogiska miljön som föränderlig och som ett stöd för barnens kreativitet och lekfulla lärande. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. I arbetet som förskollärare bildar omsorg, fostran och lärande en helhet. Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och du bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Varje individ, barn som vuxen, ska bli lyssnad till och respekterad. Att alltid ha barnets bästa för ögonen, känna empati och att ha respekt och ödmjukhet i relationerna är viktigt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar kvalitet, tydlighet och struktur.

Som förskollärare ansvarar du för att aktivt leda, planera och kvalitetssäkra det dagliga arbetet på förskolan. Du ska också systematiskt och kontinuerligt följa upp och analysera den pedagogiska verksamheten i samarbete med övrig personal.

Hos oss har du möjlighet till regelbunden planering och reflektionstid, samt kompetens- och utvecklingsdagar.

Våra två förskolor består av nio avdelningar, en avdelning med enbart femåringar, fem avdelningar med indelningen 1-4 år, en avdelning med barn fyra och fem år samt två avdelningar 1-3 år.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständighet, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-15

Ansökan

Ansök senast: 2016-08-08

Referensnummer: BU 168-2616

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Helena Jonsson
Förskolechef/Bitr rektor
0515-88 65 68/0702-98 64 12

Facklig företrädare

Kerstin Johansson
Lärarförbundet
0515-88 65 64
Åsa Johansson
LF
0515-88 66 63
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Floby förskola

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb