« Tillbaka

Lediga jobb

NO-lärare alt Ma/NO-lärare åk 6-9, Kyrkerör

Om arbetsplatsen

Kyrkerörsskolan, som är belägen mitt i Falköping intill Planteringsförbundets park, är en 6-9-skola med ca 370 elever. Pedagogerna är organiserade i fyra skolutvecklingsgrupper som leds av de fyra förstelärarna. Pedagogerna har också ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam bestående av rektor, två specialpedagoger, elevhälsokonsulent, kurator och skolsköterska. På skolan finns en förberedelsegrupp för nyanlända, grundsärskola samt en särskild undervisningsgrupp med elever inom AST.

På Kyrkerörsskolan tydliggörs allas lika värde, för såväl elever som vuxna, genom att vi har förståelse för varandras olikheter. Vi arbetar aktivt för en god lärmiljö med studiero och trygghet där eleverna ges möjligheter att utveckla motivation för lärande.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Kyrkerörsskolan

NO-lärare alt Ma/NO-lärare åk 6-9 tillsammans med övriga Ma/NO-kollegor.
Mentorskap.

Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö

Kvalifikationer

Lärarlegitimation Ma/NO åk 6-9 eller liknande

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid
80-100%

Tillträde: 2016-08-15

Ansökan

Ansök senast: 2016-07-13

Referensnummer: BU 169-2616

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Susann Rehn
Rektor Broddetorpsskolan
0515-88 59 55 / 0736-56 30 33

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Intervjuer sker under tiden.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Kyrkerörsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb