« Tillbaka

Lediga jobb

Behandlare till Vuxenboende (missbruk) sommarvik 2018

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Individ och familjeomsorgen (IFO) består av ca 160 medarbetare. Biståndsbedömda insatser arbetar med att verkställa socialsekreterarnas/ handläggarnas beslut. Vi är en utförande organisation som omfattar ett vuxenboende för missbrukare, ett ungdomsboende samt behandlingsteam som är inriktade på barn, familj och missbruks/ beroende relaterat stöd och insatser.

Enhetens uppdrag är att verka för goda hemmaplanslösningar, och detta innebär ett ständigt pågående förbättringsarbete, speciellt med avseende på samverkan med andra myndigheter och organisationer. Samtidigt har vi två boende former då hemmaplanslösningar ibland inte är aktuella. Totalt har enheten 28 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som behandlare inom Biståndsbedömda insatser gäller det att upprätthålla strukturer på enheten samt att samverka med brukaren i fokus. Vara aktivt i mötet med brukarna. Uppdragen består oftast i att främja en god utveckling utifrån missbruk för att individen ska utvecklas adekvat utifrån sina förutsättningar. Det sker bl.a. genom att aktivt arbeta utifrån genomförandeplaner och tydliggörande av struktur och stöd för att bidra tillsammans med individen för dennes fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker framförallt dig som studerar inom beteendevetenskaplig alternativt pedagogisk området exempelvis socionom, socialpedagog, socialpsykolog eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du som person behöver gilla ett flexibelt arbete. Vilket innebär stort ansvar för planerade av ditt vardagliga arbete tillsammans med brukare och kollegor. Samtidigt behöver du vara lugn, metodisk, kreativ och kunna hantera parallellprocesser och ångestreducering i det dagliga arbetet för att på så sätt nå långsiktiga mål men framförallt ska du gilla att se andra människor att växa.

Du har god kunskap i svenska språket och har en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal och skrift. Du har B-körkort för manuell växellåda.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Ansök snarast dock senast 2018-03-11, intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.
Vill du vara med och utveckla en ny enhet mot framtiden där du är en viktig sten ser vi fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde enligt överenskommelse vid behov samt under sommaren. Arbetstider dag, kväll, helg, sovande jour, kan även förekomma vaken natt.

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-11

Referensnummer: SOC 93-5117

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Timlön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  3

Kontakt

Kontaktperson

Linda Sundell
Enhetschef
0515-88 54 89

Facklig företrädare

Anna Ahlin
SSR
0515-88 53 20 (rec)
Ingela Arvidsson
Vision
0515-88 53 20 (rec)
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga Jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb