« Tillbaka

Lediga jobb

Lärare och förskollärare, Barn- och utbildningsförvaltningen Falköping

Om arbetsplatsen

I Falköpings kommun erbjuder vi barn/elever en god, kreativ och utvecklande skolmiljö. Vi har 3 885 grundskoleelever, 1 000 gymnasieelever och cirka 1 320 förskolebarn i vår verksamhet.

Lärandet sker i samspel med andra och skolan är en viktig mötesplats för alla barn/elever. Falköpings kommun strävar efter en pedagogisk helhetssyn och att alla ska känna att de möts med respekt och tilltro.

Vi vill att alla barn och elever är trygga och tror på sin egen förmåga. Vårt mål är att alla elever ska nå kunskapsmålen.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping-nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Är du lärare eller förskollärare och är intresserad av att arbeta hos oss i Falköping?

Vi vill gärna att du kontaktar oss för ett samtal, så ska vi se om vi har möjlighet att erbjuda dig arbete i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Leg lärare eller förskollärare

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-09

Referensnummer: BU 278-5017

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1
Vi söker ett flertal blivande medarbetare

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Karina Bronell
Skolchef
0515-88 50 05
0730-48 28 99

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Barn- och utbildningsförvaltningen

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb