« Tillbaka

Lediga jobb

Speciallärare, Mössebergsskolan

Om arbetsplatsen

Mössebergsskolan är en tre-parallellig F-5 skola som ligger fint belägen på Mösseberg med gångavstånd från Resecentrum. Skolan har ca 450 elever. Skolan ligger i nära anslutning till Mössebergs friluftsområde och har en egen skolskog. Vår vision är "Den hoppfulla skolan" där framtidstro, resurser och miljö är tre viktiga komponenter.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping-nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Mössebergsskolan

Du ingår i ett elevhälsoteam tillsammans med övriga speciallärare, elevhälsokonsulenter, skolpsykolog, skolsköterska, samt skolledning, där din roll bland annat är att tillföra specialpedagogisk kompetens som ett stöd i skolans förebyggande arbete och övergripande planering. Du ska ha ett salutogent förhållningssätt och bidra till att hälsofrämjande och förebyggande arbete bedrivs. Tillsammans med övrig personal på skolan skapar du situationer där varje elev kan lyckas.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:
• arbeta tillsammans med elever enskilt och i grupp,
• att tillsammans med övriga kompetenser i EHT stödja skolans pedagoger i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd.
• Handleda pedagoger
• Göra utredningar av elevers behov av särskilt stöd och pedagogiska kartläggningar
• Skriva och utvärdera åtgärdsprogram tillsammans med pedagog, elev och vårdnadshavare
• Sammanställa och analysera screeningar tillsammansmed berörda pedagoger
• Skapande av bildstöd och scheman

Kvalifikationer

Speciallärarutbildning/Specialpedagogutbildning

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Självständig, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Snarast

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-09

Referensnummer: BU 283-5117

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Maria Moensjö
Rektor
0515-88 55 02

Facklig företrädare

Karin Björling Gunnarsson
Lärarförbundet
0515-88 42 21
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Mössebergsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb