« Tillbaka

Lediga jobb

Projektledare - värdegrundsprojekt, AVA, skolorna i Vartofta och Yllestad

Om arbetsplatsen

I enhet Vartofta ingår Vartofta och Yllestad skolor. Skolorna ligger på landsbygden utanför Falköping i vackra omgivningar. Arbetsplatsen präglas av en god anda i personalgruppen. Vi har cirka 260 fantastiska elever fördelat på de båda skolorna.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Vartofta och Yllestad skolor

Under 2018 kommer vi att bedriva ett värdegrundsprojekt. Projektet syftar till att ytterligare undanröja konflikter mellan elevgrupper. Projektet ska vända sig till elever, vårdnadshavare och personal.

Projektledarens roll blir att hålla samman arbetet inom projektet, tidplan, ekonomi, externa aktörer (ex samhällsförening, kyrkan, polisen etc) och tillsammans med lärarna planera för genomförande av aktuella aktiviteter.

Aktiviteterna kan genomföras som en del av undervisningen, vid temadagar, mentorsdagar etc.

Kvalifikationer

Du ska kunna driva ett projekt, samordna och planera resurser och ansvara för genomförande. Om du har erfarenhet av att driva projekt, egen verksamhet eller dylikt är det en merit.

Dina personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständig, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid
100% under ca 6 månader eller 50% under ca 12 månader.

Tillträde: 2018-02-01

Tidsbegränsad till: 2018-12-21
Allmän visstidsanställning
100% under ca 6 månader eller 50% under ca 12 månader.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-09

Referensnummer: BU 286-5117

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Margareta Lindmark Holm
Rektor
0515-88 65 21/0702-70 52 06

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Vartoftaskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb