« Tillbaka

Lediga jobb

Specialpedagog, Åsarp

Om arbetsplatsen

Åsarpsskolan är en F-6 skola med ca 110 elever belägen i utkanten av Åsarp. Vi prioriterar social kompetens och en rofylld och trygg arbetsmiljö där eleverna kan utvecklas till goda medmänniskor. Stor vikt lägga vid elevernas läs- och skrivutveckling. Vi arbetar med ASL från F-klass till åk 3. Under kommande läsår deltar vi i Skolverkets fortbildning läslyftet.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 600 invånare. Här lever vi Det Goda Livet och är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Åsarpsskolan

Som specialpedagog ingår du i skolans elevhälsoteam. Du genomför observationer av lärandemiljön, är ett stöd fr pedagogerna i deras arbete med extra anpassningar, åtgärdsprogram samt utveckling av lärandemiljön.

Du arbetar med kartläggningar, pedagogiska utredningar samt systematisk uppföljning av elevernas lärande och utveckling. Du är ett stöd för rektor i frågor som rör elevhälsoarbete och skolutveckling. Du bidrar till skolans kollegiala lärande genom att vara en samtalspartner och kunna handleda arbetslagen. Du arbetar med undervisning av elever/elevgrupper i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Grundskollärare med Specialpedagogexamen

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständighet, Självgående, Flexibel, Samarbetsförmåga, Kreativ

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-15

Ansökan

Ansök senast: 2016-07-09

Referensnummer: BU 165-2616

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Susanne Ekstrand
Rektor Åsarp
0515-88 59 25/0725-85 79 09

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.
0515-88 50 00
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Åsarpsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb