« Tillbaka

Lediga jobb

Lärare förskoleklass, Vartofta

Om arbetsplatsen

Vartofta skola (F-9) ligger ca 1 mil utanför Falköping. Arbetsplatsen är mycket trevlig med en varm och god stämning. Hög i tak och många skratt. Härliga barn och duktig och engagerad personal.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 600 invånare. Här lever vi Det Goda Livet och är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vartofta skola

Lärare i förskoleklass. Du kommer att ingå i arbetslag F-3 tillsammans med 7 andra kollegor. Vi tillämpar modellen två pedagoger i klassrummet samtidigt. I F-3 samverkar lärare/förskollärare och fritidspersonal. Du kommer framförallt att samverka med lärare/fritidspedagog i åk 1.

Du ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du utbildad och legitimerad förskollärare eller lärare för tidiga åldrar.

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständighet, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-15

Ansökan

Ansök senast: 2016-07-06

Referensnummer: BU 159-2516

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Ferietjänst

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Margareta Lindmark Holm
Rektor
0515-88 65 21/0702-70 52 06

Facklig företrädare

Carina Larsson
Lärarförbundet F-3
0735-28 39 33/0515-88 65 20
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Vartoftaskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb