« Tillbaka

Lediga jobb

Leg. förskollärare, Gudhems förskola

Om arbetsplatsen

Gudhems förskola är mitt i en process där vi utvecklar våra lärmiljöer med fokus på det kompetenta barnet. Vi strävar efter en verksamhet där alla barn får känna att de kan lyckas och där processen är viktigare än resultatet. Förskolan är grunden i det livslånga lärandet där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Gudhem ligger 6 km utanför Falköping och Gudhems förskola är belägen i utkanten av samhället, i anslutning till skola och fritidshem. Vi har ett fritt och naturskönt läge med gångavstånd till skogen.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Gudhems förskola

Du arbetar dagtid på en av våra avdelningar. Ditt barnfokus är tydligt och märks i ditt dagliga förhållningssätt. Du har kunskap och en idé om hur du ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund tillsammans med dina kollegor.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad förskollärare

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Flexibel, Samarbetsförmåga

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-03-01

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-08

Referensnummer: BU 276-5017

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Ulrica Folkesson
Förskolechef
0515-88 65 02

Facklig företrädare

Elisabeth Ekström
Lärarförbundet
0515-88 65 45
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Gudhems förskola

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb