« Tillbaka

Lediga jobb

Rektor, KY

Om arbetsplatsen

Kyrkerörsskolan, som är belägen mitt i Falköping intill Planteringsförbundets park, är en årskurs 6--9-skola med ca 360 elever uppdelade i fyra årskursvisa arbetslag. Eleverna kommer från Dotorpsskolan, Åttagårdsskolan och Vindängens skola. På skolan finns grundsärskola samt en särskild undervisningsgrupp med elever inom AST.

På Kyrkerörsskolan tydliggörs allas lika värde, för såväl elever som vuxna, genom att vi har förståelse för varandras olikheter. Vi arbetar aktivt för en god lärmiljö med studiero och trygghet, där eleverna ges möjligheter att utveckla motivation för lärande.

Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.

Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Kyrkerörsskolan

Falköpings kommun efter strävar att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi arbetar kontinuerligt med arbetsmiljön och kommer ännu mer arbeta med innehålls- och kvalitetsfrågor i skolan.

Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt.

Som rektor har du ledningsansvar för verksamheten, ekonomi och personal. Du leder och samordnar den dagliga verksamheten och är en tydlig ledare i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du arbetar i ett team med ytterligaren en rektor inom verksamhetsområde.

Kvalifikationer

Du har en relevant högskoleexamen och önskemål är att du har påbörjat eller avslutat den statliga rektorsutbildning.

Du ska vara drivande i utvecklingsarbete med fokus på elevernas lärande och kunskapsutveckling!

Personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständighet, Självgående, Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2016-08-01
eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2016-04-27

Referensnummer: BU 73-1516

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Yvonne Hagle
Verksamhetschef grundskola
0515-88 56 20

Facklig företrädare

Pär Nilsson
Skolledarförbundet
0515-88 54 20/0703-38 51 50
Ylva Holmén
Lärarförbundets skolledare
0515-88 57 40/0732-70 32 11
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer:  Kyrkerörsskolan

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb