« Tillbaka

Lediga jobb

Leg. förskollärare, Floby förskola

Om arbetsplatsen

Enhet Floby består utav Floby förskola och Förskolan Kråketorp med sex respektive fyra hemvister. Floby förskola ligger nära kommunikationer och om du vill åka tåg till arbetet så fungerar det bra.

Enhetens valda fokusområde är "Barns inflytande" under 2017/18 och vi är i en process att utveckla den pedagogiska miljön. Arbetet med att utveckla den pedagogiska miljön handlar bland annat om dessa tre delar, pedagogens förhållningssätt, lärmiljöns utformning och pedagogisk dokumentation. Detta är faktorer som påverkar varandra och verksamheten.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Floby förskola

Du har kunskap och förmåga att möta varje barn utifrån dess förutsättningar. Du har en vilja och ambition att skapa en bra miljö för barnens trygghet och lärande utifrån läroplanens mål och intentioner.

Du har en idé om hur du vill arbeta för att alla barn skall inkluderas, trivas och känna glädje.

Du som förskollärare ska tillsammans med kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande och erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad förskollärare. Om du inte har de utbildningskrav som vi eftersöker vill vi att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn.

Personliga egenskaper
Initiativtagande, Självständig, Stabil, Samarbetsförmåga, Kreativ, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-03-01

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-15

Referensnummer: BU 285-5117

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön
Semesteranställning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Carina Olsson
Förskolechef
0515-88 65 68

Facklig företrädare

Kerstin Johansson
Lärarförbundet
0515-88 65 64
 

Övrigt

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer:  Floby förskola

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.
Lediga jobb