Lediga jobb

Handläggare LSS

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Mora, Orsa och Älvdalens kommuner har inrättat en gemensam myndighetsutövning gällande äldreomsorg, funktionshinder och familjerätt. Norra Dalarnas Myndighetsservice är placerad i Mora kommun.

Välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt LSS, lagen som stöd och service till vissa funktionshindrade. Vissa insatser tillämpas enligt socialtjänstlagen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga handläggare inom enheten och verkställigheten i kommunerna.


Kvalifikationer

Kunskaper
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot socialt arbete/social omsorg. Vi ser gärna att du är kunnig och engagerad inom området och har goda kunskaper om LSS och/eller socialtjänstlagen.

Egenskaper
Vi söker dig som är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Ansvarstagande och flexibilitet är viktiga egenskaper för tjänsten. Du är som person mogen och stabil. Du tar initiativ till utveckling samt möter utmaningar och nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt.
Du har förmågan att både arbeta självgående och i nära samverkan med andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god datorvana samt innehar körkort för bil. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet krävs

Du bör ha erfarenhet inom verksamhetsområdet.
Erfarenhet av att omvandla dina teoretiska kunskaper till praktiskt arbete i möte med våra klienter/brukare och anhöriga är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-24

Referensnummer: A716488

Ansök nu

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Sonja Nilsson
Tf chef Norra Dalarnas Myndighetsservice
0250-265 02

Facklig företrädare

Camilla Hållnissa
Vision
0250 - 264 68
Stina Taugböl
SSR
0250 - 265 74
 

Övrigt

Rekrytering kommer att ske löpande.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss i Mora kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in ansökan via ansökningslänken och inte via e-post eller brev. Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer:  Se filmen om oss på socialförvaltningen.

Lediga jobb