Lediga jobb

Pop-/Rocklärare

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service.

Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1600 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.

Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter

Placering:
Kulturskolan Miranda har en bred frivillig verksamhet inom musik, dans, bild, film/media samt teater/drama från och med ht 2017. Vi har också en verksamhet ute på kommunens för- och grundskolor, där alla barn får chansen att prova olika estetiska språk. Vi arbetar för att stärka människans självkänsla genom olika estetiska och skapande uttrycksformer. Du kommer att ingå i ett arbetslag med alla musiklärare på kulturskolan.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta som pop-/rocklärare (afro) med frivillig undervisning i keyboard/piano och gitarr, enskilt och i grupp. Du förväntas ta ansvar i kulturskolans gemensamma konserter och shower, bland annat som keyboardmusiker.

Kvalifikationer

Kunskaper/Utbildning:
Adekvat pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. B-körkort.

Erfarenheter/Färdigheter:
Du har mycket goda kunskaper i framförallt keyboard/piano, men även i gitarr, med stor bredd avseende genre och spelteknik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av andra estetiska språk/ämnen är meriterande.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid
75 %, kan kombineras med musiklärartjänst på Mora gymnasium till heltid.

Tillträde: 2017-08-16
Vikariat under höstterminen 2017 med goda möjligheter till förlängning och tillsvidaretjänst.

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-30

Referensnummer: A693354

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Mikael Jäderlund
Kulturskolechef
0250-265 44

Facklig företrädare

Katarina Brodin
Lärarförbundet
070-460 91 32
 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss i Mora kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in ansökan via ansökningslänken och inte via e-post eller brev. Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lediga jobb