Sista ansökningsdag
2018-11-25
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Monica Anderstedt
Rektor
0226-645294
Kontakt
Kajsa Orre Engvall
Biträdande rektor
0226-645601
Fackling företrädare
Kontaktuppgifter finns på
www.avesta.se/fackliga-organisationer

Lärare till Domarhagsskolan 7-9

Om arbetsplatsen

Något fantastiskt händer nu i Avesta!
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Domarhagsskolan är en 7-9-skola i Avesta kommun. Vi ligger centralt och vägg i vägg med Karlfeldtgymnasiet och delar vissa lokaler med dem. Vi har i nuläget drygt 300 elever på skolan.
Personalen är engagerad och vi arbetar i enlighet med den gemensamt framtagna spelplanen. Där är professionalitet, respekt och mod tre nyckelord. Begreppet #aktivtsnäll leder oss i vårt målinriktade och främjande arbete för trygghet och studiero.
Vi tror på lärarens förmåga att leda eleverna framåt och i enlighet med detta har vi infört ett system med lagmentorer och skolvärdar, Detta möjliggör att lärarna kan vara lärare. Vi strävar hela tiden efter förfina vår verksamhet.
Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och du är också en del av ett ämneslag. Du har möjlighet till samplanering och sambedömning med en lärarkollega.
Har vi väckt din nyfikenhet? Är du en engagerad lärare som vill vara med och utvecklas på vår arbetsplats? Då är du välkommen att söka till oss!

Arbetsuppgifter

Undervisning i idrott och hälsa samt ytterligare ett ämne med tillhörande arbetsuppgifter samt ev mentorsskap.
Tjänsten är på 40% lärare i IDH, och kan ev kombineras med annan undervisning upp till heltid. Tjänsten kan övergå till en tillsvidareanställning efter vårterminen.

Kvalifikationer

Legitimation i aktuella ämnen (IDH samt ytterligare ett ämne).

Vi letar efter en person som är självgående. Med det menar vi att du ska ta ansvar för din uppgift och själv kunna strukturera ditt angreppssätt och driva dina processer vidare.

Som lärare behöver du också vara stabil, det vill säga vara lugn och kontrollerad i olika situationer och kunna behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokusera på rätt saker.

Samarbetsförmåga är också en viktig del, att kunna arbetar bra med andra människor, relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
om mål och kvalitetsstandard och att du lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

Vi önskar att du som söker tjänst hos oss är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-01-07

Tidsbegränsad till: 2019-06-21

Referensnummer: C22929/2018

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.