Matglada Kockar

Arbetsplatsbeskrivning

Avesta 2020 – Något fantastiskt kommer att hända.
Avesta kommun är mitt inne i ett utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang.
År 2020 är vi 25 000 invånare, har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd, och vi vet att vi gjorde det tillsammans!

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet. I Avesta satsar vi mycket på maten och lagar den med råvaror från grunden. Du trivs med att laga god mat och är bekväm med att smaka av alla komponenter. Servera välbalanserad och hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Vi ser att du är en person som har ett stort engagemang för människor och kostvanor och har en stor portion matglädje. Kunskap och erfarenhet av specialkoster och konsistensanpassade koster är meriterande. Vi söker två kockar som huvudsakligen ska arbeta på äldreomsorgens kök. Den ena är placerad på Johan Olovskolans kök i Horndal där man lagar mat till förskola, skola och äldreomsorg. Den andra tjänsten är en pooltjänst med inriktning mot äldreomsorgens kök.


Kvalifikationer

Den vi söker ska vara engagerad, positiv, ansvarsfull, strukturerad och älska att laga mat. En utbildad kock med yrkeserfarenhet. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har även ordningssinne och fokus på kostnadskontroll.
I ditt arbete ska du hantera olika allergier, recept och livsmedel med innehållsförteckningar därför krävs goda kunskaper i svenska.Vi vill att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och älskar att laga mat från grunden. Din kunskap gör skillnad. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver en god fysik.Erfarenhet krävs

Erfarenhet från storhushåll, restaurang eller praktisk erfarenhet från likvärdig verksamhet ses som en merit. Även dokumenterad HACCP-utbildning är meriterande.
B-körkort och tillgång till bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2017-06-01
Eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-28

Referensnummer: A673478/2017

Du kan söka detta jobb genom:

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Arbetstid:  Schema
Helgtjänstgöring ingår, Dagtid.

Kontakt

Kontaktperson

Eva södergård
Kostchef
0226-64 50 45
eva.sodergard@avesta.se
Katarina Magnusson
Enhetschef
0226 645898
katarina.magnusson@avesta.se
 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Skriv ut