Sista ansökningsdag
2018-11-15
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Elevassistent
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Hanna Torbrand
Rektor
0226-645216
Kontakt
Elisabeth Ekeberg
Biträdande rektor
0226-64 50 73
Fackling företrädare
Fackliga företrädare
www.avesta.se/fackliga-organisationer

Elevresurs

Om arbetsplatsen

Något fantastiskt händer nu i Avesta!
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Markusskolan är en relativt stor F-6 skola i centrala Avesta. Vi söker nu ytterligare en medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med att vara ett stöd för en elev med beteenderelaterad problematik inom autismspektrum. Vi vill att du arbetar nära eleven tillsammans med klasslärarna för att stödja eleven i hens personliga utveckling så att eleven ska kunna delta i klassundervisning tillsammans med andra och fungera i sociala sammanhang.
På eftermiddagen följer du med till fritidshemmet och arbetar tillsammans med övrig personal för stötta samma elev, men också delta i sedvanliga arbetsuppgifter på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Vi tycker att det är viktigt att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, (gärna inom autismspektra). Det är positivt om du har en utbildning till elevassistent eller dokumenterad fortbildning inom AST, men din erfarenhet och lämplighet för arbetet väger tyngre.
Det är viktigt att du är trygg och stabil och att du kan vara lugn och strukturerad i mötet med eleven. Då schemat och aktiviteterna växlar behöver du vara flexibel och tycka om att vara både ute och inne. En god förmåga till samarbete och att kunna skapa goda relationer till såväl eleven som dess vårdnadshavare och övrig personal är av stort värde.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-11-19
Eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2019-06-14

Referensnummer: C22912/2018

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.