Sista ansökningsdag
2019-02-20
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Lärare i förskola/Förskollärare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Alexandra Hållén
Förskolechef
0226-645615
Kontakt
Jenny Johansson
biträdande förskolechef

Förskollärare till förskolan Tallåsen

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Förskolan Tallåsen i By ca. 1,5 mil utanför Avesta är en förskola med två avdelningar. En små- och en syskonavdelning som har ett nära samarbete med varandra. Förskolan ligger i samma byggnad som förskoleklass och skolan vilket gör att det blir ett bra och nära samverkan däremellan. Förskolan har en fantastisk gård där det finns tillfällen att använda sina sinnen för utveckling och lärande. Miljön både inomhus- och utomhus är föränderlig efter barn intressen, nyfikenhet och utveckling. Närheten till naturen gör att båda avdelningarna vistas utanför förskolans område varje vecka. Den tilltänkta tjänsten är på småbarnsavdelningen och du kommer ingå i ett team där det arbetar utbildade förskollärare och barnskötare.

Arbetsuppgifter

Ansvarar för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen.
Planera, genomföra, följa upp, utvärdera, analysera och dokumentera förskolans verksamhet så att utveckling sker.
Verka för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer

Du ska ha en förskollärarexamen och förskollärarlegitimation samt kunna uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är empatisk. Du ska vara serviceinriktad, kvalitetsmedveten, självgående och ha en helhetsyn samt vara kulturellt medveten.


Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-03-01
Eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2020-06-28

Referensnummer: C24452/2019

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.