Sista ansökningsdag
2018-09-18
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Elevassistent
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Catharina Karlsson
förskolechef
0226-64 53 66
Kontakt
Jenny Möberg
biträdande förskolechef

Resurs till ett barn på förskolan Igelkotten

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta!
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Förskolan Igelkotten finns i nyrustade, stora fina lokaler på Skolgatan 1 i Krylbo.
Arbetslagen består av 6-7 pedagoger; förskollärare och barnskötare. På förskolan Igelkotten finns det många barn med annat modersmål än svenska och vi arbetar aktivt med flerspråkighet och interkulturalitet.

Arbetsuppgifter

Du arbetar mot ett barn i förskolan som har särskilda behov. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget verka för barnets omsorg, sociala utveckling samt kunskapsutveckling. Viss dokumentation ingår i arbetsuppgifterna

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning med examen eller utbildning som elevassistent1.05 Självgående, Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

1.06 Flexibel, Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar

4.1 Strukturerad , Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

2.2 Relationsskapande, Är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

3.5 Helhetssyn, Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

2.1 Samarbetsförmåga, Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-09-24
tillträde så snart som möjligt

Tidsbegränsad till: 2019-06-14

Referensnummer: C21562/2018

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.