Sista ansökningsdag
2018-11-18
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Städare/Lokalvårdare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
3
Kontakt
Elin Mosell
Produktionsledare
0226-645209
Kontakt
Ann-Louise Eklund
Produktionsledare
0226-64 50 46

Lokalvårdare

Om arbetsplatsen

Något fantastiskt händer nu i Avesta!
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Att hålla våra lokaler rena är inte bara viktigt för att våra medarbetare ska trivas på arbetsplatsen utan också av största vikt ur ett hälsoperspektiv. Vill du ha ett fritt servicearbete med omväxlande arbetsplatser, där noggrannhet och kvalitet står i fokus? Då har du hittat rätt!

Arbetsuppgifter

Du genomför daglig lokalvård i kommunens lokaler på ett fast schema. Du utför även golvvård och storstädning vid beställning av kund.
En av tjänsterna innebär ensamarbete i ytterområdet, och två av tjänsterna i grupp i centrala Avesta. Ange i ansökan vilken av tjänsterna du söker.

Kvalifikationer

Som person vill vi att du trots stressade situationer kan vara serviceinriktad gentemot kunden och prioritera vad som är viktigast vid t.ex. tidsbrist på arbetsstället.
Du kan snabbt planera om dagen och vara öppen för förändringar. Du har god samarbetsförmåga, men kan även arbeta ensam och ta egna initiativ. Du ser vad som behöver göras och är noggrann i ditt arbete.

Då arbetet är fysiskt krävande och innebär en hel del tunga lyft är det av vikt att du är i god fysisk form och inte är rädd för att ta i när det behövs.

Dokumenterad erfarenhet av lokalvård krävs.

B-körkort för manuell bil krävs.
Tillgång till egen bil är önskvärt.

Grundläggande datavana krävs.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-01-01

Referensnummer: C22620/2018

Ansök här

 

Övrigt

FÖRMÅNER
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.