Sista ansökningsdag
2019-02-20
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Barnskötare
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Marie Andersson
Förskolechef
0226645614

resurs i barngrupp

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Förskolan Talgoxen är en förskola so har öppet dygnet runt. På Nätter, kvällar och helger kommer det även fritidshems barn och deltar i vår verksamhet. Vi har i vårt arbete tillgång till en specialpedagog som vägleder pedagogerna i deras arbete.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att i samspelet med barn vara en trygg pedagog som genom lek och vägledning hjälper v barnen till ett lärande undre tiden de vistas på förskolan. Du kommer att var an del avdelningens arbetslag och även samspela med personal på hela förskolan.
Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag

Kvalifikationer

Det har kunskap i förhållningssättet Vägledande samspel och ett lågaffektivt bemötande.
Du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift i det svenska språket.
Du har förmåga att arbeta självständigt och agera i stunden efter din kunskap och övertygelse.
Du har lätt att samarbeta med andra och tycker om att arbeta tillsammans i ett arbetslag. Du tycker det är lätt att kommunicera och lösa uppkomna frågor på ett konstruktivt sätt.
Du har förmåga att strukturera upp dina arbetsuppgifter genom planering, organisering och prioritering av arbetet så att det blir effektivt.
Du besitter en förmåga att sätta dig in i andra människors situation.
Du kan vara flexibel inom ramen för dina arbetsuppgifter. Du bör kunna anpassa dig efter de omständigheter som kan uppstå i stunden.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Tillträde: 2019-02-25
tillträde kan ske efter överenskommelse
tjänsten är idag en 75% anställning

Tidsbegränsad till: 2019-06-14

Referensnummer: C24997/2019

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.