Sista ansökningsdag
2019-03-10
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Sjukvårdsbiträde
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Anneli Andersson
Enhetschef
0226-645620
0708-645088
Fackling företrädare
Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:
www.avesta.se/fackliga-organisationer

Sköterskeassistent till sommaren 2019

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Nu söker vi två sköterskeassistenter till vår enhet för hälso- och sjukvård under sommaren 2019. Vi erbjuder dig ett fritt, flexibelt och stimulerande arbete, med såväl omvårdande som medicintekniska arbetsuppgifter i nära stöd av kollegor. En möjlighet att utvecklas i din roll som blivande sjuksköterska!

Är du sjuksköterskestuderande och är klar med termin 5? Söker du ett spännande sommarjobb där du kan utvecklas och få möjlighet att bli del av vårt härliga team av sjuksköterskekompetens? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sköterskeassistent arbetar du med sjuksköterskor som ansvarar för Hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemsjukvård eller vid våra vård- och omsorgsboenden, LSS, psykiatri eller korttidsvård.

Tjänsten är ett sommarvikariat och du kommer ges möjligheter att praktisera de kunskaper du förvärvat inom din utbildning. Som sköterskeassistent ingår bland annat arbetsuppgifter som blodprovstagningar, benlindningar, såromläggningar, läkemedelsgivning, KAD-sättning.

Med ständig handledning och stöttning av erfarna sjuksköterskor får du prova ditt blivande yrke!

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till sjuksköterska och är klar med T5 till sommaren 2019. Tidigare arbete inom vård- och omsorgsarbete är meriterande.

Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du tycker om att arbeta med människor, har ett gott bemötande och sätter alltid patienten i fokus. Du trivs med lärandet och tar dig an situationer som du ställs inför på ett prestigelöst och nyfiket sätt. Du har förmågan att behålla lugnet även i pressade situationer och du har inga problem med att fatta snabba beslut när det krävs.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-06-10
Vi arbetar med semesterperioder som sträcker sig mellan 10/6 -31/8. När du ansöker finns möjlighet att ange vilka veckor du kan arbeta.

Tidsbegränsad till: 2019-08-31

Referensnummer: C25069/2019

Ansök här

 

Övrigt

Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.