Sista ansökningsdag
2018-11-18
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
GIS-ingenjör
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Johan Ågren
Tf enhetschef
0226 - 64 55 80
Fackling företrädare
Leif Markfjärd
Millöinspektör VISION
0226-64 51 93
Fackling företrädare
Peter Granqvist
Planingenjör SACO
0226-64 51 69

GIS-ingenjör

Om arbetsplatsen

Något fantastiskt händer nu i Avesta!
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Västmanland-Dalarna miljö- och byggförvaltning är en sammanslagning av Avestas, Fagerstas och Norbergs miljö- och byggförvaltningar. Den gemensamma förvaltningen, med Avesta som värdkommun, har verkat sedan januari 2006. Förvaltningen lyder under en kommungemensam politisk nämnd, V-Dala miljö- och byggnadsnämnd med representation från alla tre kommuner. Från den gemensamma förvaltningen med enheterna plan & bygg, miljö, kart & mät samt administration verkar förvaltningen i en region med drygt 42 000 invånare. Förvaltningen står inför spännande utmaningar inom samhällsplaneringen i de tre kommunerna. Många nya företagsetableringar, nya kommunala verksamhetslokaler samt utveckling av centrum- och boendemiljöer ger både utmaningar och intressanta arbetsuppgifter inom plan- och byggområdet.

V-Dala miljö- och byggförvaltning söker, med placering vid det gemensamma kontoret i Avesta, en GIS-ingenjör.

Kart & Mätenheten står inför många utmaningar med systembyten och andra tekniska förändringar. Vi hoppas att Du ska vilja anta utmaningarna tillsammans med oss!


Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett arbete med omväxlande uppgifter och frihet under ansvar, där du utför uppdrag självständigt. Du kommer bland annat att arbeta med:
- Ansvar för adress- och lägenhetsregistret
- Ajourhållning av databaser
- GIS-analyser
- Digitalisering
- Kartproduktion
- Enklare fastighetsutredningar
- Medverka i enhetens utvecklingsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom GIS-området eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare praktisk erfarenhet av GIS-arbete i branschen. Du har goda kunskaper inom AutoCAD /Topocad. Har du erfarenhet av arbete med Oracle och PostGIS-databaser samt FME ser vi det som meriterande.

Att arbeta och leverera kvalitetsmedvetet är viktigt för dig och du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

För denna tjänst är det viktigt att du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot andra. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Har du även stort intresse för den tekniska utvecklingen inom branschen är det värdefullt. Du behöver kunna köra bil i tjänsten varpå B-körkort är ett krav.


Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Referensnummer: C22088/2018

Ansök här

 

Övrigt

FÖRMÅNER
Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym alla dagar i veckan samt fria bad i kommunens badhus.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.