Sista ansökningsdag
2019-05-17
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Lärare i förskola/Förskollärare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Sara Bergström
förskolechef
0226-64 55 84
Fackling företrädare
Kontaktuppgifter finns på
www.avesta.se/fackliga-organisationer

Förskollärare till förskolan Älvnäs

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Förskolan Älvnäs består av tre avdelningar. Vi har en gemensam gård, närhet till skog och lekparker.

I Avesta kommuns förskolor arbetar vi aktivt med ICDP/Vägledande samspel och lågaffektivt
bemötande. Vi ser barn som kompetenta och med en vilja att lyckas, och genom ett bra samspel mellan barn och vuxna gör vi skillnad för barns möjligheter till utveckling och lärande. Vi vill att du också delar det synsättet. Vi är på väg att skapa en förskola med en mycket hög kvalité i Avesta kommun! Vill du vara med?

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. Du planerar, genomför, följer upp, utvärderar, analyserar och dokumenterar förskolans verksamhet så att utveckling sker.
Tillsammans med arbetslaget verkar du för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en förskollärarexamen och har/väntar på en förskollärarlegitimation.

Har du utbildning eller kunskap om ICDP/Vägledande samspel så är det meriterande.

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, och som relaterar dig till barn och vuxna på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du är också serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tycker det är viktigt att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och att du är lösningsfokuserad.

Eftersom vi alla arbetar för en kvalitativ och trygg verksamhet är det viktigt att du också är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om förskolans mål och inriktning.

För detta arbete krävs att du kan arbeta självgående och kan ta ansvar för dina uppgifter, likväl som du arbetar lika bra och smidigt i arbetslag.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-26
Om erfoderliga beslut fattas.

Referensnummer: C26054/2019

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Olika aktiviteter erbjuds för att ge dig som medarbetare möjlighet att förebygga ohälsa genom att höja ditt fysiska och psykiska välbefinnande:
• 30 fria bad per år och anställd
• Tillgång till vårt eget gym Hälsokällar´n
• Friskvårdstid på arbetstid alternativt Friskvårdsbidrag
• Återkommande gemensamma aktiviteter under året genom Avesta AKTIV fritid

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.