Sista ansökningsdag
2019-05-26
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Rolf Engman
Gychef/Rektor
0226-645256
Fackling företrädare
Fackliga företrädare
www.avesta.se/fackliga-organisationer

Karlfeldtgymnasiet söker 1 yrkeslärare/instruktör till Industriteknsika programmet

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Karlfeldtgymnasiet gör stora satsningar på elever i behov av särskilt stöd. Vi har speciallärare och specialpedagoger som driver vårt Studiero där elever ges möjlighet till särskilt stöd. Vi har också stödstugor i matematik, svenska och engelska. Alla elever ska synas och känna sig trygga och trivas på vår skola vilket genomförs genom ett bra och engagerat samarbete med elevhälsa, lärare och övrig personal.

Skolan satsar på kombinationen idrott och studier. Vårt idrottsgymnasium tilltalar ungdomar i både ishockey och fotboll samt individuella idrotter och E-sport. Det centrala läget gör att det är gångavstånd till olika aktiviteter som ishall, fotbollsplan, skatepark eller simhall.

Skolan har ca 800 elever och vi jobbar i programarbetslag som leds av en programutvecklare. Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats och söker dig som tycker om att jobba med ungdomar. Bli en av vår del av kompetenta personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.

Industritekniska programmet satsar för att möta näringslivets behov av kvalificerad arbetskraft gällande driftsäkerhet och underhåll.

Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som yrkeslärare/instruktör består av undervisning på gymnasieskolans Industritekniska program inom inriktningen driftsäkerhet och underhåll. Du ingår i programmets ämneslag och har ansvar för planering och utveckling av verksamheten tillsammans med dina kollegor och biträdande rektor. I arbetsuppgifterna ingår att planera och bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande styrdokument.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkeslärarutbildning eller kunskap och erfarenhet av arbete inom verkstadsindustrin. Du har goda kunskaper om arbetsmoment gällande driftsäkerhet och underhåll. Du äger en god samarbetsförmåga och meriterande är också om du har kunskap om manuell skärande metallbearbetning, ritningsläsning, ritningskonstruktion, materialkännedom, produktutveckling och arbetsmiljö.Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-12

Referensnummer: C27621/2019

Ansök här

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta  här.