Sista ansökningsdag
2017-04-24
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Mohammad Arbabi
Enhetschef
0226-645635
Fackling företrädare
Kontaktuppgifter till din fackliga representant se: www.avesta.se/Lediga jobb/Fackföreningar

Undersköterska till Skogsgläntan avd. Barret

Om arbetsplatsen

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika.
Vi söker nu två vikarierande undersköterska till Skogsgläntan avdelning Barret. Avdelning Barret rymmer 30 platser och de boende har service och omvårdnad dygnet runt. Du kommer att vara en av undersköterskorna i ett arbetslag som består av 21 personer.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Barret är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare. Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska.

Dokumentation, avvikelserapportering samt att vara behjälplig i sociala aktiviteter är också en del av ditt arbete. I arbetet ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen. Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb. Arbetet är delvis fysiskt krävande.

Kvalifikationer

Godkänd undersköterskeutbildning och erfarenhet av vårdnära yrken är ett krav.
Arbetet kräver att du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du är lugn i pressade situationer och tycker om att arbeta med människor. Du har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv och sätter alltid brukaren i fokus.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav. Har du utbildning i demenssjukdomar eller innehar erfarenhet av arbete med personer med demensdiagnos är detta meriterande.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträden enligt överenskommelse.

Referensnummer: C12439/2017

Ansök här

 

Övrigt

Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.