Sista ansökningsdag
2019-03-29
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Lärare i förskola/Förskollärare
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Marie Andersson
Förskolechef
0226645614
Fackling företrädare
Kontaktuppgifter finns på
www.avesta.se/fackliga-organisationer

förskollärare till förskolan Talgoxen Dagtid

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Vår förskola är en spännande arbetsplats som erbjuder tillsyn varje dag på året dygnet runt. VI ligger i ett område som har nära till naturområden och lekområden utanför vår gård.

Arbetsuppgifter

Att vara förskollärare hos oss innebär att utvecklas varje dag. Det betyder att du är tillsammans med övriga i arbetslaget ansvarar för att barnen varje dag erbjuds möjligheter till ett lärande som leder till utveckling. På förskolan kommer du att få arbeta med olika medarbetare eftersom förskolan är öppen dygnet runt varje dag året runt. Du ansvarar för att på avdelningen organisera och skapa möjligheter för leken som vi anser vara en viktig hörnsten i det pedagogiska arbetet. Som förskollärare ansvarar du för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. Det innebära att planera, genomföra, följa upp, utvärdera, analysera och dokumentera förskolans verksamhet så att utveckling sker.
Du skall också verka för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer

Du har mod att arbeta självständigt och fatta egna beslut efter din övertygelse som i sin tur är baserad på din yrkeskunskap
Du tar kontakt och samarbetar på ett konstruktivt sätt med både arbetskamrater och vårdnadshavare för att gagna barnens utveckling och trygga deras vistelse på förskolan.
Du kan leda det pedagogiska arbetet i ditt arbetslag enligt läroplanens mål och intentioner. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. du kan omsätta dina färdigheter i praktiken och ser att det leder till resultat. Du tycker att det är roligt att driva arbetet framåt och är inte rädd för att prova olika arbetssätt.
Som person har du en utvecklad förmåga att förstå och sätta dig in i andra människors situation. Du har en förståelse och kunskap hur du ger förutsättningar till alla barn så att det leder till ett högre lärande. Du förstår och anpassar därför ditt sätt att förmedla kunskaper till mottagaren.


Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-06-03

Referensnummer: C25725/2019

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.