Sista ansökningsdag
2019-06-16
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Kontakt
Monica Anderstedt
Rektor
0226-645294
Kontakt
Kajsa Orre Engvall
Biträdande rektor
0226-645601
Facklig företrädare
Fackliga företrädare
www.avesta.se/fackliga-organisationer

Lärare i matematik till Domarhagsskolan 7-9

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Domarhagsskolan är en 7-9-skola i centrala Avesta kommun. Vi ligger vägg i vägg med Karlfeldtgymnasiet och delar vissa lokaler med dem. Vi har i nuläget 310 elever på skolan.
Personalen är engagerad och vi arbetar i enlighet med den gemensamt framtagna spelplanen. Där är professionalitet, respekt och mod tre nyckelord. Begreppet #aktivtsnäll leder oss i vårt målinriktade och främjande arbete för trygghet och studiero.
Vi tror på lärarens förmåga att leda eleverna framåt och i enlighet med detta har vi infört ett system med lagmentorer och skolvärdar. Detta möjliggör att lärarna kan vara lärare. Vi strävar hela tiden efter förfina vår verksamhet.
Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och du är också en del av ett ämneslag. Du har möjlighet till samplanering och sambedömning med lärarkollegor.
Har vi väckt din nyfikenhet? Är du en engagerad lärare som vill vara med och utvecklas på vår arbetsplats? Då är du välkommen att söka till oss!

Arbetsuppgifter

Undervisning i matematik och tillhörande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Lärarexamen eller legitimation i aktuella ämnen.

Vi söker en lärare med gott ledarskap och en personlig mognad som tar ansvar för sin uppgift. För oss är det viktigt att samarbetet fungerar och att du lätt kan skapa goda relationer med både elever och kollegor. För att vara en god lärare, som lyckas i sitt uppdrag, behöver du vara en stabil person som också är strukturerad. Du behöver också kunna använda digital teknik som en naturlig del i din undervisning

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-12

Referensnummer: C28986/2019

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.