Sista ansökningsdag
2019-05-19
Arbetsplats
Avesta kommun
Kommun
Avesta
Yrkeskategori
Kock, storhushåll
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
2
Kontakt
Katarina Magnusson
Enhetschef Kostenheten
0226-645898

2 matglada kockar

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med?

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet. I Avesta satsar vi mycket på maten och lagar den med råvaror från grunden. Du trivs med att laga god mat och är bekväm med att smaka av alla komponenter. Servera välbalanserad och hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Vi ser att du är en person som har ett stort engagemang för människor och kostvanor och har en stor portion matglädje. Kunskap och erfarenhet av special- och konsistensanpassad kost är meriterande.

Vi har två lediga tjänster.
- Skogsgläntans kök, Äldreomsorg (helgtjänstgöring)
- Johan-Olovskolan i Horndal. Skola samt Äldreomsorg (helgtjänstgöring).

Arbetsuppgifter

Den vi söker ska vara engagerad, positiv, ansvarsfull, strukturerad och älska att laga mat. En utbildad kock med yrkeserfarenhet. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har även ordningssinne och fokus på kostnadskontroll.
I ditt arbete ska du hantera olika allergi- och konsistensanpassade koster, recept och livsmedel med innehållsförteckningar därför krävs goda kunskaper i svenska. Vi vill att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och älskar att laga mat från grunden. Din kunskap gör skillnad. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver en god fysik.

Titta in i Kostenhetens dagliga verksamhet genom vårt instagramkonto.

https://www.instagram.com/kostenhetenavestakommun/

1 tjänst: helgtjänstgöring kök Skogsgläntans äldreboende, Avesta
1 tjänst: helgtjänstgöring kök Johan-olovskolan, Horndal

Kvalifikationer

Gymnasial nivå

Behärska det svenska språket i tal och skrift


Erfarenhet från storhushåll, restaurang eller praktisk erfarenhet från likvärdig verksamhet ses som en merit. Även dokumenterad HACCP-utbildning är meriterande. B-körkort och tillgång till bil.Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-08-19
Eller enligt överenskommelse.

Referensnummer: C27669/2019

Ansök här

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.