« Tilbake


Ledig stilling

EIENDOMSUTVIKLER / PROSJEKTLEDER

Om arbeidsplassen

Coop Orkla Møre SA er ett av de største samvirkelagene i Norge, med 2,9 milliarder i omsetning og ca 1250 medarbeidere. Vi har butikker i 36 kommuner, fra Åfjord i nord til Stranda i sør, i Sør Trøndelag og Møre og Romsdal fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del faghandelsbutikker. Vi eies av våre 88 000 medlemmer, og drives etter samvirkeprinsippene. Vi har kontor på Orkanger i Orkdal kommune og på Moa i Ålesund kommune. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en erfaren og engasjert EIENDOMSUTVIKLER

Coop Orkla Møre Eiendom er ett av to forretningsområder i Coop Orkla Møre. Vår enhet tar ansvar for alle faser i et byggeprosjekt. For oss består dette blant annet av mulighetsstudier, skisseprosjekt, prosjektutvikling, prosjekterings- og prosjektledelse, kontrahering, oppfølging av produksjon og forvaltning. Vi søker nå etter en prosjektutvikler/prosjektleder som kan delta i utviklingsfasen og gjennomføring av prosjekter. Jobben innebærer en del reisevirksomhet.
• Koordinere/gjennomføre prosjekter fra A til Å, herunder idefase, forprosjekt, bygging, innflytting og forvaltning
• Skape gode, langsiktige og solide relasjoner med samarbeidspartnere
• Følge opp relevante reguleringsplaner i markedsområdet
• Identifisere og utvikle eiendomsprosjekter
• Utvikle og vedlikeholde definert eiendomsportefølje, herunder utleie og ledige lokaler
• Salg av eiendommer i henhold til rulleringsstrategi
• Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses stillingen ut fra personlige egenskaper

Kvalifikasjoner

Bakgrunn
Den vi ser etter har stor interesse for eiendom og eiendomsutvikling med kommersiell eiendomsforståelse og har utdannelse innen økonomi eller eiendom- og forretningsutvikling. Personlige egenskaper vil bli vektlagt, og kan kompensere for manglende utdannelse.

Personlige egenskaper
For å lykkes i denne stillingen kreves det at du er lønnsomhetsorientert, strukturert, initiativrik og selvstendig. Du er utadvendt, har "glimt i øyet", og er god til å kommunisere både muntlig og skriftlig. Du har en positiv innstilling til en hektisk hverdag og varierte arbeidsoppgaver. Du evner å jobbe strategisk og langsiktig, men også sørge for at planene blir realisert i henhold til avtaler og frister på kort sikt. Vi ønsker en person med mye energi og som har en indre driv.

Stillingens omfang

Ansettelsesform: Fast ansettelse

Omfang: Heltid

Søknad

Søk senest: 23.01.2018

Referansenummer: A736782

Søk nå

Ansettelse

Antall annonserte stillinger:  1

Kontakt

Kontakt

Lars Ove Valaas-Breivik
Direktør Eiendom og Forretning
902 01 984
902 01 984
lars.ove.breivik@coop.no
 

Annet

Vi tilbyr:
Spennende prosjekter, en trivelig arbeidsplass, engasjerte kolleger, konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger. Vårt kontor for eiendom er lokalisert i Breivika, men vil fra desember 2018 bli i nye lokaler på Amfi Moa.

Kontaktinformasjon
Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til direktør for eiendom og forretningsutvikling Lars Ove Valaas-Breivik tlf. 90 20 19 84, HR avdelingen ved Ivar Sognli tlf. 97 99 50 30, eller til vår rådgiver Jon Rune Nygård, Symbio Consult AS tlf. 95 70 64 64.

Søknad
Søknad med kvalitetssikret CV sendes digitalt på vår nettadresse: http://jobb.com.coop.no

Søknadsfrist: 23.01.2018

Ledig stilling