Lediga jobb

Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till hemtjänst Forsgården

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 900 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Nu anställer vi fler som vill arbeta tillsammans med oss för att äldre och människor med funktionshinder ska få förutsättningar att behålla sin integritet och kunna klara sig själva så långt som möjligt samt uppnå livskvalitet och trygghet. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du som finns närmast kunden driver vår utveckling. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer!

Arbetsuppgifter

Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförande-/arbetsplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för den boendes självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att de boende ska känna välbefinnande. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd.

Hemtjänst Forsgården omfattar norra kommundelen av Söderhamn.
Antalet medarbetare uppgår till ca 26 personer.

Kvalifikationer

Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande. Du bör ha insulin delegering eller vara villig att ta det när du börjar arbeta hos oss.

För arbete inom hemtjänsten är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning och körkort, engagemang och god social kompetens. Det är viktigt med förståelse för arbetsuppgiften och i vilket sammanhang den utförs. Arbetet innebär många dagliga kontakter med brukare, ofta av motiverande karaktär. Vid kontakter med anhöriga och arbetskamrater krävs god inlevelse- och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid engagemang, intresse för området och personlig lämplighet.

Körkort är ett krav och innebär självklart att Du ska vara beredd på att köra bil i tjänsten.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid
Heltid, möjlighet att välja sysselsättningsgrad finns.

Tillträde enligt överenskommelse, vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-15

Referensnummer: ON/2017/0137

Ansök här

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2
Vi söker 2 st nya medarbetare.

Arbetstid:  Schema

Kontakt

Kontaktperson

Anne Berglund Frid
Enhetschef
0270-75882
anne.berglundfrid@soderhamn.se

Facklig företrädare

Maria Johansson
Kommunal
0270 - 758 30
maria.johansson@soderhamn.se
 

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringperioden.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

I Söderhamn arbetar vi för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Söderhamns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Läs mer: 

Lediga jobb