Lediga jobb

Verksamhetsvaktmästare

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Kultur- och samhällserviceförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.

Verkstäderna är ett allaktivitetshus med många skiftande aktiviteter. Här finns Bowlinghall och Ungdomscafé, Drömverkstan, Medieverkstan, A-huset, Fältarna och Be Smart. Vi arrangerar även School´s Out och andra evenemang i Söderhamn.
Bowlinghallen och ungdomscaféet är en välbesökt mötesplats för alla åldrar. Söderhamns bowlinghall är utrustad med tio banor och är en av Hälsinglands största och modernaste.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett team på 5 personer som bemannar bowlinghallen och ungdomscaféet men även arbete i Verkstädernas övriga verksamheter, både i och utanför huset, kan förekomma. Tyngdpunkten i dina arbetsuppgifter kommer att ligga på skötsel och drift av bowlinghallen där du ska underhålla och sköta bowlingmaskiner, banor och bowlingshop. Allmän tillsyn av lokaler samt kassahantering, kundservice och bokningar är dagliga arbetsuppgifter. Lättare matlagning samt viss ungdomsverksamhet förekommer då du och ditt team gemensamt ansvarar för både bowlingverksamheten och för ungdomscaféet. Speciella ansvarsområden och en del tunga lyft förekommer.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har utbildning inom det mekaniska området. Du är självgående, har god initiativförmåga, gillar utmaningar och klarar av stora variationer när det gäller det dagliga arbetet. Du är serviceinriktad, lyhörd och kundfokuserad. Körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Ett krav är att du tidigare arbetat med mekaniska uppgifter. Meriterande är erfarenhet från arbete med ungdomar och arbete i kök.
Lägst gymnasiekompetens.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Snarast
Provanställning kan förekomma.

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-15

Referensnummer: KUS/2017/0125

Ansök här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Schema

Kontakt

Kontaktperson

Anne Lindberg
Verksamhetsansvarig
073-2746171
Johanna Holmberg
Verksamhetsledare
070-1906601

Facklig företrädare

Mats Hedberg
Kommunal
0270-75671
070-6690216
mats.hedberg@soderhamn.se
 

Övrigt

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lediga jobb