Lediga jobb

Grundlärare Ma åk 4-6

Om arbetsplatsen

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!


I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter

Sandåkerskolan är en värdestyrd och resursstark grundskola som undervisar ca 400 elever i åk 4-9. Vi går från vilja till handling!
Du kommer att undervisa elever i åk 4-6 tillsammans med kollega. Vi samplanerar och sambedömer. Din sal är välutrustad för såväl laborativ som teoretisk undervisning. Vi arbetar i molntjänster och i en/en miljö.
Du är mentor för ca 13 elever som du träffar varje dag mellan 8-8.30 då skolan har mentorstid. Tillsammans med mentorer i ditt mentorslag formar ni innehåll utifrån värdegrund och elevdemokrati.
För att lyckas i ditt arbete har vi skapat goda förutsättningar för balans arbete/fritid - lärare och elevers arbetsmiljö är prioritet. Vi prioriterar studiero på vår skola!

Kvalifikationer

Du är examinerad grundlärare för undervisning i MA. Du är legitimerad alternativt har sökt legitimation som du inväntar. Sandåkerskolan har etablerat program för nyexaminerade lärare så att din start på din karriär blir harmonisk.Ingen erfarenhet krävs


Det är meriterande med erfarenhet men om det är din första tjänst som nyexaminerad lärare så har vi goda stödstrukturer i kollegiet. Vi lägger stor vikt vid att arbeta tillsammans!


.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2018-08-15

Alternativt enligt överenskommelse om du lämnar en tjänst som omfattar uppsägningstid

Ansökan

Ansök senast: 2018-07-04

Referensnummer: C20406

Gör din ansökan här

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Charlotte Rosdahl-Larsson
Rektor
0418 - 47 44 11
charlotte.rosdahl-larsson@landskrona.se
 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lediga jobb