Lediga jobb

Utredare för kontaktpersoner och kontaktfamiljer

Om arbetsplatsen

Är du vår nya kollega? Välkommen till Individ- och familjeförvaltningen!

I Landskrona stad finns utmaningar, potential och möjligheter som få andra städer av samma storlek kan erbjuda. Utöver det goda arbetsklimatet och det havsnära läget får våra anställda förmåner. Därför arbetar vi fortlöpande med att utveckla förmåner och karriärmöjligheter för de som arbetar för Landskrona stad. Flextid, tre extra lediga dagar per år, rabattförmåner på allt från resor till teknik och kläder samt friskvårdsbidrag och gym med både bastu och massagestolar är något vi redan nu kan erbjuda. Vi uppskattar alla våra anställda. Vi är en stor och dynamisk socialtjänst i ständig utveckling; hos oss har du möjlighet att pröva på en mängd uppdrag inom det sociala arbete. Vi erbjuder dig arbete i en engagerad och kunnig personalgrupp. Hos oss har du tillgång till metodhandledning genom chef och handledning genom extern handledare. Här finns många karriärmöjligheter för den som vill utveckla och utvecklas.

Vi växer inte av att göra det vi kan. Vi växer av utmaningar. I Landskrona stad får du möta socialtjänstens alla utmaningar i arbetet med samhällets mest utsatta; våra barn och ungdomar. Vi arbetar med utredning och insatser till alla dem som av olika skäl behöver samhällets stöd och hjälp. Vårt jobb är inte alltid enkelt men alltid meningsfullt. Har du socionomexamen eller motsvarande? Då kan du vara rätt person för oss! Välkommen att utmanas hos oss!

Arbetsuppgifter

Du rekryterar, utreder och handleder kontaktpersoner och kontakfamiljer. Du arbetar i nära samarbete med familjehemssekreterare och andra kolleger och chefer. Arbete på kvällstid kan förekomma.

Kvalifikationer

Du kommer att samarbeta nära dina kollegor och andra samarbetspartners och det är viktigt att du arbetar bra med andra människor, och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt och du har intresse, vilja och förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. I dina beslut eftersträvar du att väga samman all information och visar omdöme vid uttalande, agerande och beslut. Du har ett positivt förhållningssätt till nya arbetsmetoder och förmåga att på egen hand söka och ta till dig ny relevant kunskap inom området. Vidare vill vi att du tar ansvar för dina uppgifter och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du håller tidsramar och har ordning och reda. Du har en god språklig förmåga och kan läsa och analysera egna dokument på svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga kommer vi att begära in utdrag ur brottsregister.

Körkort B är ett krav för den här tjänsten.

Ingen erfarenhet krävs

Erfarenhet inom myndighetsarbete är önskvärd

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-04-01

Referensnummer: C18286

Gör din ansökan här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Åsa Juhlin
Sektionschef
0418-47 03 62

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via växeln
0418-47 00 00
 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lediga jobb