Lediga jobb

Leg. Sjukgymnast/fysioterapeut

Om arbetsplatsen

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med fysiska och psykiska funktionshinder service och omvårdnad. Vår vision är att skapa ett gott liv med vård och omsorg. Arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillhör en egen enhet hos oss och sitter tillsammans. Vi arbetar i team inom hemvård och särskilda boenden. I enheten ingår även ett hemrehabteam som består av undersköterskor.

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss kommer du att arbeta tillsammans med arbetsterapeuter och andra sjukgymnaster/fysioterapeuter i Rehabgruppen nära övrig personal för att stimulera alla kategorier medarbetare att arbeta utifrån ett fallförebyggande och rehabiliterande synsätt.
I Landskrona Stad finns ett tydligt fokus på patientmedverkan.
Vidare kommer du att bedöma funktionsförmåga hos patienter, utforma Rehabanvisningar/ delegationer och träningsprogram med uppföljningar, samt handleda personalen rörande patienter. I arbetet ingår även förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. I dagsläget arbetar vi med att utveckla ett fallförebyggande arbete samt att utveckla vårt teamarbete tillsammans med hemvård och särskilda boende. I verksamheten finns även en korttidsenhet samt ett hemrehabteam.

Kvalifikationer

Leg sjukgymnast/Fysioterapeut samt körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan bli aktuellt.

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-31

Referensnummer: C24366

Gör din ansökan här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Ulrika Hjort
Enhetschef
0418-473975
Eva-Linn Martinsson
Samordnare
0418-473979

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0418-470 000
 

Övrigt

Löpande urval och intervjuer under ansökningstiden kan bli aktuellt.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa ett godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lediga jobb