Lediga jobb

Förhandlingschef

Om arbetsplatsen

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Vi söker Förhandlingschef som med mod och handlingskraft vill vara med att utveckla Landskrona stad till en ännu attraktivare arbetsgivare. Din placering blir på den centrala HR-enheten och du rapporterar till stadens HR-chef.

Är förhandling och att skapa förutsättningar för andra något som du brinner för? Trivs du och får energi av att förmedla din kunskap till andra? Då är detta jobbet för dig.

Stadens centrala HR-avdelning ansvarar för att kvalitetssäkra personalarbetet bland annat genom styrning, ledning och uppföljning av arbetsgivarfrågorna i hela organisationen. Vidare hanterar avdelningen löner för stadens medarbetare. Avdelningen har fokus på kommunövergripande och strategiska HR-frågor, genom att skapa tydlighet och struktur ger vi verksamheten förutsättningar att jobba effektivt, vi stöttar också förvaltningarna och de kommunalägda bolagen i operativa frågor inom hela HR-området.

Arbetsuppgifter
I rollen som Förhandlingschef är du stadens specialist på förhandlings-, lönebildnings-, och arbetsrättsfrågor och har det övergripande uppdraget att utveckla stadens lönepolitik i enlighet med vår arbetsgivarpolitik. Du arbetar med kommunövergripande HR-frågor, med fokus på arbetsrätt, lönebildning, lag- och avtalstolkning samt förhandlingar och utgör ett tydligt arbetsgivarstöd till chefer och övriga HR-medarbetare i organisationen. Du bevakar och kommunicerar nyheter inom det arbetsrättsliga området samt ansvarar för både uttolkning och tecknande av lokala kollektivavtal. Du planerar och genomför utbildningsinsatser internt i organisationen.


Kvalifikationer

Din bakgrund
Du har ett stort engagemang för HR-frågor samt relevant högskoleutbildning med arbetsrättslig inriktning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser det som ett krav att du har arbetat i ett flertal år med förhandling, arbetsrätt och lönebildning. För tjänsten krävs det även stor kunskap om de avtal och lagar som styr vår verksamhet samt gedigen erfarenhet av förhandlingar och arbetsrätt gärna från politisk styrd organisation. Du skall ha erfarenhet och kunskap av att planera och genomföra informations- och utbildningsinsatser.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-11

Referensnummer: C24240

Gör din ansökan här

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Malin Olsson
Chefsrekryterare
070-947 00 14
 

Övrigt

Kontakta gärna Chefsrekryterare Malin Olsson, 070-947 00 14, om du har några frågor. Bifoga ett CV och ett personligt brev via vårt rekryteringssystem.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen.
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

Lediga jobb