Lediga jobb

specialpedagog

Om arbetsplatsen

Pilängskolan ligger i Karlslundsområdet, i norra delen av Landskrona stad. Här finns närheten till både naturen och olika fritidsanläggningar. Karlslundsområdet är inne i en utvecklingsfas med både nybyggnation och utveckling av närmiljön. Pilängskolan är en mångkulturell grundskola med elever ifrån förskoleklass - skolår 6. Vi har ca 190 elever och 35 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans ger våra elever förutsättningar att utvecklas. Vi är en skola med en verksamhet i ständig utveckling. Hösten 2017 fick vi "grönt ljus" på alla områden som skolinspektionen granskade. Vilket är ett kvitto på verksamhetens goda kvalitet. Pilängskolan är delaktig i olika externa utvecklingsområden, bl.a. är vi med i försöksverksamheten med betyg ifrån skolår 4.
Landskrona stad är delaktiga i ett projekt med NCM och SKL med att ta fram och implementera en modul för kompetensutveckling inom matematiken för grundskolans tidiga år. Pilängskolan är en av de aktiva skolorna i detta projekt. Pilängskolan har också fått möjligheten att vara med i skolverkets spännande satsning, "samverkan för bästa skola". Landskrona stads värdegrund BRA är bärande i vår verksamhet. Där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft.
Har du modet, engagemanget och kompetensen att vara en av oss på Pilängskolan?
Välkommen till oss!


Arbetsuppgifter


Vi behöver ännu en kompeten och engagerad kraft till vårt arbetslag 1-2 och till våra förskoleklasser. Som specialpedagog hos oss ingår du i ett team, med 5 andra special-lärare/pedagoger. Du kommer också att ingå i vårt elevhälsoteam. Elevhälsoteamet träffas varje vecka och lyfter både elevärende och har gemensamma kompetensutvecklingar.
Vår elevhälsa genomsyrar hela verksamheten, därför har vi en special-pedagog/lärare i varje årskurs. Du arbetar nära pedagogerna och genomför undervisning i mindre grupper men också enskilt och handleder pedagoger inom olika områden. Hela skolan arbetar med ett gemensamt tema 10 v/termin, detta skapar gemenskap och en röd tråd genom alla stadier.
Vi lägger stort fokus på analys av både elevernas resultat och undervisningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller speciallärare. Du kan också vara en kompetent och välmeriterad pedagog med extra kompetensutveckling inom specialpedagogiska områden.Erfarenhet krävs

Tidigare arbete inom utbildning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: 2019-01-06
Vi ser gärna tidigare tillträde på deltid eller heltid.

Ansökan

Ansök senast: 2018-11-10

Referensnummer: C22265

Gör din ansökan här

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Maria Sjöstedt
rektor
0733474301
maria.sjostedt@landskrona.se
 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lediga jobb