Lediga jobb

barnets socialsekreterare

Om arbetsplatsen

Är du vår nya kollega? Välkommen till Individ- och familjeförvaltningen!

I Landskrona stad finns utmaningar, potential och möjligheter som få andra städer av samma storlek kan erbjuda. Utöver det goda arbetsklimatet och det havsnära läget får våra anställda som en extra bonus dessutom en rad unika förmåner. Vi uppskattar alla våra anställda. Därför arbetar vi fortlöpande med att utveckla förmåner och karriärmöjligheter för de som arbetar för Landskrona stad. Tre extra lediga dagar per år, rabattförmåner på allt från resor till teknik och kläder samt friskvårdsbidrag och gym med både bastu och massagestolar är något vi redan nu kan erbjuda. Vi är en stor och dynamisk socialtjänst i ständig utveckling; hos oss har du möjlighet att pröva på en mängd uppdrag inom det sociala arbete. Här finns många karriärmöjligheter för den som vill utveckla och utvecklas.

Vi växer inte av att göra det vi kan. Vi växer av utmaningar. I Landskrona stad får du möta socialtjänstens alla utmaningar i arbetet med samhällets mest utsatta; våra barn och ungdomar. Vi arbetar med utredning och insatser till alla dem som av olika skäl behöver samhällets stöd och hjälp. Vårt jobb är inte alltid enkelt men alltid meningsfullt. Har du socionomexamen eller motsvarande? Då kan du vara rätt person för oss! Välkommen att utmanas hos oss!

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter

Alla barn behöver känna att någon i världen är på hens sida. Är du en trygg och förtroendeingivande person? Sätter du barnets behov i fokus i alla lägen och tar stolthet i att vara hens ö av stabilitet? Finns du där när du behövs som mest?
Du följer upp vården och följer upp hens skolgång, kontakt med föräldrarna och utreder om det finns en möjlighet för en återförening med föräldrarna. Du arbetar nära barnet och barnets föräldrar och familjehem. Till stöd har du en närvarande sektionschef och en biträdande sektionschef. De finns till för att bolla och rådgöra i vårt meningsfulla arbete.

Kvalifikationer

En socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning är ett krav.

Din personliga hållning är viktig för oss. Det är önskvärt att du visar intresse och förståelse för andra och är med och skapar laganda. Att du lyssnar, rådfrågar, stödjer och bryr dig om andra och visar respekt för andras åsikter och bidrag.

Erfarenhet är önskvärt, men personlig lämplig är betydelsefullt. Barnet som är placerad har behov av en socialsekreterare som tycker om personliga möten och långa relationer.

Ingen erfarenhet krävs

Vi ser gärna att du har erfarenhet med familjehemsvård eller annan myndighetsutövning gällande barn och unga.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Procapita.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i BBIC.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-08

Referensnummer: C16392

Gör din ansökan här

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid
Även om arbetstidsförläggningen är dagtid, förekommer kvällsarbete.

Kontakt

Kontaktperson

Åsa Juhlin
Sektionschef
0418-47 03 62
 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Då vi arbetar gentemot barn önskar vi ett aktuellt belastningsregister.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lediga jobb