Lediga jobb

barnets socialsekreterare

Om arbetsplatsen

Landskrona stad satsar på att utveckla socialtjänsten! Vi utökar därför vår spännande verksamhet och söker fler kloka och orädd kollegor! Är det du? Välkommen till Individ- och familjeförvaltningen!
I Landskrona stad möter du socialtjänstens alla utmaningar och möjligheter i en och samma stad. Vi växer inte av att göra det vi kan. Vi växer av utmaningar. Hos oss får du som socialsekreterare göra skillnad för samhällets mest utsatta barn.
Utöver det goda arbetsklimatet och det havsnära läget erbjuder vi också olika förmåner och stora karriärmöjligheter för våra medarbetare. Vi är en stor och dynamisk socialtjänst med många möjligheter för den som vill utveckla och utvecklas.
I Landskrona stad satsar vi på hög kvalitet i verksamheten. Vi vet att arbete i familjehemsvård kan vara svårt och komplicerat. Du ingår i en engagerad och kunnig arbetsgrupp med tillgång till arbetsledning av närvarande biträdande sektionschef. Du får också handledning av professionell extern handledare.

För oss är din trivsel och arbetsglädje viktig! Med din anställning följer därför också ett förmånspaket som förutom flextid också ger dig 24 extra lediga timmar per år. Vidare får du rabattförmåner på allt från resor till kläder och teknik. Varje år får du ett friskvårdsbidrag och därutöver har du tillgång till gym med bastu och massagestolar.

Arbetsuppgifter

Alla barn behöver känna att någon i världen är på hens sida. Är du en trygg och förtroendeingivande person? Sätter du barnets behov i fokus i alla lägen och tar stolthet i att vara hens ö av stabilitet? Finns du där när du behövs som mest?
Du följer upp vården och följer upp hens skolgång, kontakt med föräldrarna och utreder om det finns en möjlighet för en återförening med föräldrarna. Du arbetar nära barnet och barnets föräldrar och familjehem. Till stöd har du en närvarande sektionschef och en biträdande sektionschef. De finns till för att bolla och rådgöra i vårt meningsfulla arbete.

Kvalifikationer

En socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning är ett krav.

Din personliga hållning är viktig för oss. Det är önskvärt att du visar intresse och förståelse för andra och är med och skapar laganda. Att du lyssnar, rådfrågar, stödjer och bryr dig om andra och visar respekt för andras åsikter och bidrag.

Erfarenhet är önskvärt, men personlig lämplig är betydelsefullt. Barnet som är placerad har behov av en socialsekreterare som tycker om personliga möten och långa relationer.

Ingen erfarenhet krävs

Vi ser gärna att du har erfarenhet med familjehemsvård eller annan myndighetsutövning gällande barn och unga.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Procapita.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i BBIC.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-31

Referensnummer: C16392

Gör din ansökan här

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid
Även om arbetstidsförläggningen är dagtid, förekommer kvällsarbete.

Kontakt

Kontaktperson

Åsa Juhlin
Sektionschef
0418-47 03 62
 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Då vi arbetar gentemot barn önskar vi ett aktuellt belastningsregister.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lediga jobb