Lediga jobb

Driven planarkitekt till en kommun med stora ambitioner!

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

I Hallstahammars kommun är samhällsplaneringen ett högt prioriterat område. Det geografiska läget gör att bostadsbristen är stor och Planavdelningen arbetar just nu med en rad spännande projekt för att öka bostadsbyggandet. Idag är vi åtta medarbetare på avdelningen som tillsammans arbetar med samhällsplaneringens möjligheter för att skapa en attraktiv kommun. Utöver bostadsbyggandet arbetar vi bland annat med att utveckla Hallstahammars centrum, planera för ett nytt resecentrum och revidera kommunens översiktsplan. Som du förstår är samhällsplaneringen viktig för kommunens utveckling, där du kommer ha stora möjligheter att göra skillnad för alla som lever och arbetar här.

Här kan du läsa om vad vi erbjuder dig som anställd i Hallstahammars kommun:

http://www.hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/Detta-erbjuder-vi-dig-som-anstalld/

Arbetsuppgifter

Som planarkitekt i Hallstahammars kommun kommer du att få jobba inom ett brett kunskapsområde där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med översiktsplanering, detaljplanering, utredningar och annat som har med kommunens fysiska planering att göra. Du kommer att handlägga planer och projekt i nära samarbete med kollegor både inom den egna förvaltningen och i andra förvaltningar i kommunen. Du får även möjlighet att delta i Hallstahammars kommuns utvecklingsarbete samt tillfälle att bredda din kompetens genom varierande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom fysisk planering, arkitektur, landskapsarkitektur, samhällsplanering eller annan utbildning som vi bedömer som lämplig. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av kommunal verksamhet. Beroende på dina kunskaper och intressen kan tjänsten riktas mot översikts- eller detaljplanering. Vi ser gärna att du har god gestaltningsförmåga med kunskap i något illustrationsprogram. En god datorvana är viktigt för arbetet och det är meriterande om du har kunskap inom CAD och GIS. Du bör även ha goda kunskaper om Plan- och bygglagen. Eftersom du förväntas skriva och redogöra för dina projekt så är goda kunskaper i det svenska språket grundläggande.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är engagerad, utåtriktad och lyhörd. Vi värdesätter din förmåga att ta personligt ansvar, egna initiativ och att du är noggrann. Andra viktiga egenskaper är din goda samarbets- och serviceförmåga och ditt intresse för att tillägna dig nya tekniker.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Intervjuer sker löpande.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-04-22

Referensnummer: C18572 - 2018

Gör din ansökan här!

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Jacob Lithammer
Planchef
0220-24067
jacob.lithammer@hallstahammar.se

Facklig företrädare

Carl-Magnus Palmblad
Facklig företrädare Sveriges ingenjörer
0220-24064
sihallstahammar@outlook.com
Per Eriksson
Facklig företrädare Vision
0220-24535
per.eriksson@hallstahammar.se
 

Övrigt

Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.


Lediga jobb