Lediga jobb

Skolsköterska

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Hallstahammars kommun har två F-5 skolor, tre F-6 skolor och två högstadieskolor. Tillsammans arbetar vi med målet att alla elever ska lyckas i Hallstahammars kommun! Samarbetet och det gemensamma ansvaret för helheten i Hallstahammars grundskolor är en av framgångsfaktorerna för en likvärdig skola. Satsningar på ledarskapet ska göras på alla nivåer; lärare, rektorer och elevhälsoteam. Under läsåret 2016-2017 kommer rektorsgruppen att arbeta med utgångspunkt i Hallstahammars kommuns vision; enkelt och nära, nytänkande och kreativt samt ansvar och engagemang.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som skolsköterska på två av våra skolor.
I arbetsuppgifterna ingår följande moment; förebyggande hälsovård, hälsokontroller, hälsosamtal, vaccinationer, hälsoundervisning, rådgivning, handledning, dokumentation och administration. Du samarbetar nära skolans/skolornas elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med en vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, distriktssköterska eller har vidareutbildning för skolsköterskor.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdom. För tjänsten krävs att du har datorvana som arbetsverktyg.

B-körkort är ett krav

Utdrag ur belastningsregistret.Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

2017-11-13 t o m 2018-11-16 kan finnas möjligheter till tillsvidareanställning.

Tidsbegränsad till: 2018-11-16

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-12

Referensnummer: C14994 - 2017

Gör din ansökan här!

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Kristina Hallqvist
Rektor
0220-242 87
kristina.hallqvist@hallstahammar.se

Facklig företrädare

Vårdförbund Mimmi Högblom
Vårdförbundet
mimmi.hogblom@vasteras.se
 

Övrigt

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Lediga jobb