Lediga jobb

Barn- och utbildningsförvaltningen söker en logoped

GoogleLinkedIn

Om arbetsplatsen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Välkommen att söka ett spännande och utmanande jobb inom Barn- och utbildningsförvaltningen som logoped.

Hallstahammars kommun har fem F-6 skolor och två 7-9 skolor.
Tillsammans arbetar rektorsgruppen med målet att alla elever ska lyckas i Hallstahammars kommun!
Samarbetet i rektorsgruppen och det gemensamma ansvaret för helheten i Hallstahammars grundskolor är en av framgångsfaktorerna för en likvärdig skola. Satsningar på ledarskapet ska göras på alla nivåer; lärare och rektorer. Under läsåret 2017-2018 kommer rektorsgruppen att arbeta med utgångspunkt i Hallstahammars kommuns vision; Enkelt och nära, nytänkande och kreativt samt ansvar och engagemang.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på våra F-6 skolor i Hallstahammars kommun på uppdrag av områdeschef och rektorer.

Tjänsten är nyinrättad och fokus kommer att ligga på arbete med personal och elever på våra F-6 skolor och i nära samarbete med logoped i åk 1-3 och skolornas elevhälsoteam. Arbetet som logoped innefattar bland annat tal- och språkscreening, vid behov analyser/testningar av enskilda barns/elevers språkliga färdigheter, upprättande av träningsprogram och undervisning av elever med språk-, tal- och röstproblem. En viktig del av arbetet blir också att prioritera förebyggande arbete, att i samverkan med personal utveckla den språkliga miljön på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad logoped. Vi vill att du som söker arbetet är och lyhörd för skolornas behov. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Körkort krävs för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en semesteranställning på 50 %. I Hallstahammars kommun finns möjligheten att söka friskvårdsbidrag samt att vi erbjuder våra tillsvidareanställda badkort på våra kommunala badanläggningar. Vi arbetar och samverkar för att erbjuda våra anställda en mycket god arbetsmiljö.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Rekryteringsprocessen kommer att fortgå löpande. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-19

Referensnummer: C14866 - 2017

Gör din ansökan här!

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Anna Landehag
Områdeschef för grundskolan
022024322
Ann-Sophie Günzel Wahlström
Rektor
022024355

Facklig företrädare

Per Eriksson
Vision
022024535
 

Övrigt

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Lediga jobb